Stiri Vulturi

Emi Cățe, victorie în amicalul cu Real Madrid. Video

Emi Cățe, victorie în amicalul cu Real Madrid. Video

În prima partidă din presezon, UCAM Murcia, echipa lui Emanuel Cățe, a trecut de Real Madrid, scor 84-80 și și-a adjudecat Trofeul Albacete. 

Internaționalul român a început partida ca titular și a contribuit cu 9 puncte (75% la două puncte și 75% la libere) și 4 recuperări pentru un indice de 6 unități la eficiență și -4 la categoria +/-. Pivotul a adunat 5 greșeli personale și nu a fost pe teren pentru finalul partidei, unul în care madrilenii au fost aproape să întoarcă rezultatul.

 

🎥 Así nos fue en nuestro primer amistoso... 🛠️ ¡Toca seguir puliendo detalles! 🆚 Real Madrid Basket 80-84 UCAM Murcia CB #RMBaloncesto | #HalaMadrid

Posted by Real Madrid Basket on Wednesday, September 1, 2021

În condițiile în care Walter Tavares se află la AfroBasket alături de Republica Capului Verde, fostul jucătorul al lui Boston Celtics, Vincent Poirier, a fost pentru o bună bucată de timp adversarul direct al lui Cățe. Francezul a terminat partida cu 14 puncte și 8 recuperări. 

Madrilenii vor avea șansa să își ia revanșa în față Murciei, sâmbătă, 4 septembrie, în cadrul Torneo Costa del Sol, un turneu amical găzduit de Unicaja Malaga.

*foto: facebook/ UCAM Murcia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!