Stiri Vulturi

Eşec pentru Naţionala U20 în a treia partidă amicală disputată în compania Georgiei

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
27.06.2014

Romania

Echipa națională U20 a României a disputat astăzi cel de-al 3-lea joc de verificare în compania formației similare a Georgiei. Jocul desfăşurat la Arena de Baschet s-a terminat cu scorul de 65-64 în favoarea gruzinilor.

Scor pe sferturi: 10-24, 17-14, 13-13, 24-14.

Remarcaţi:

România: Andrei Damian - 9 puncte, 8 recuperări, 2 pase decisive; Vlad Cobzaru - 10 puncte, 6 recuperări; Mirel Dragoste - 9 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive; Mario Lazăr - 7 puncte, 6 recuperări.

Georgia: Beqa Burjanadze - 19 puncte, 12 recuperări, 4 pase decisive; Nodar Gogodze - 11 puncte, 2 recuperări; Georgi Tsirekidze - 2 puncte, 6 recuperări.

Din punct de vedere statistic, România a avut procentaje de 51.2% la două puncte, 33.3% la cele de la distanţă, respectiv 66.7% la linia de pedeapsă. Georgienii au terminat cu 37.9% la aruncările din interiorul semicercului, 28.6% la cele din afara lui şi 61.3% la libere.

Primele partide amicale disputate între cele două echipe au consemnat câte un succes pentru fiecare formaţie. În primul joc, Georgienii s-au impus la o diferenţă de trei puncte. Joi, România a câştigat cu scorul de 61-55.

Până la debutul CE U20, Divizia B, de la Sarajevo, România va mai disputa cel mai probabil un amical împotriva Ştiinţei Bucureşti. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!