Stiri Vulturi

Eșec surprinzător pentru Dragoș Diculescu și Zwolle în BNXT League

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
13.11.2021

Eșec surprinzător pentru Dragoș Diculescu și Zwolle în BNXT League

Landstede Hammers a pierdut surpzinător duelul cu Apollo Amsterdam. Într-un meci disputat sâmbătă, 13 noiembrie, în deplasare, echipa antrenată de Herman van den Belt a fost învinsă cu scorul de 71-63.

Începutul a fost unul dezastruos pentru oaspeți. După 10 minute, Zwolle era condusă la 17 puncte, 25-8. Roger Moute a avut 11 dintre punctele echipei ce deținea la acel moment conducerea. Al doilea act a fost ceva mai echilibrat, iar Dragoș Diculescu & co. au redus ecartul cu 3 puncte.

După pauza mare, cei de la Landstede Hammers și-au ridicat radical nivelul de joc și au reușit să strângă chiar și la trei puncte, înainte de intrarea în ultimul act. Sfertul 4 le-a aparținut din nou jucătorilor trupei din capitala Olandei ce au reușit să își consolideze avansul și să se impună cu 71-63.

Dragoș Diculescu a avut 15 puncte, o recuperare și o pasă decisivă. Internaționalul român a înscris de 5 ori din 14 încercări din acțiune și a avut un procentaj de 50% al aruncărilor din spatele semicercului (3/6). 7 dintre punctele sale au venit în sfertul 4.

Cel mai bun marcator de la Landstede Hammers a fost Noah Dahlmann. El a avut 24 de puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive. Ralf de Pagter a avut 17 puncte, 9 recuperări și 3 pase decisive.

Din tabăra adversă, cei mai buni jucători au fost Tibor Taras (19 puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive) și Roger Moute (18 puncte, 4 recuperări).

Următorul meci pentru Zwolle va avea loc duminica viitoare, pe teren propriu, împotriva celor de la Den Helder Suns. La acest moment, echipa lui Diculescu ocupă locul 6 în grupa A din BNXT League, cu un bilanț de 5 victorii și 4 eșecuri.

*foto: Landstede Hammers/Facebook, Orange Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!