Stiri Vulturi

F8. Rolland Torok, înainte de sferturile Cupei: „Am venit cu așteptări mari”

F8. Rolland Torok, înainte de sferturile Cupei: „Am venit cu așteptări mari”

Final 8-ul Cupei României va începe joi, 15 februarie, cu duelul dintre CSU Sibiu și CSM Constanța. Din lotul marinarilor face parte Rolland Torok, care a evoluat de-a lungul carierei sale atât la Cluj-Napoca, unde este organizat turneul final, cât și la Sibiu.

Așadar, un sfert de finală special pentru veteranul Constanței:

Într-un fel, este un turneu special, având în vedere că joc la Cluj și joc și contra Sibiului. Mă bucur să văd oameni cu care nu m-am întâlnit de mult și cu care țin legătura. În același timp, pun deoparte toate chestiile acestea când începe meciul. Până la meci, totul este ok, dar când începe meciul, vreau să fiu focusat numai la meci și la victorie.

CSM Constanța a câștigat două din primele trei dueluri din Top 10 și a venit în Ardeal cu gândul să ajungă cât mai sus:

Am venit cu așteptări mari. Ne-am pregătit pentru acest meci, având în vedere că am jucat cu Sibiu deja de trei ori. Sper că o să facem un meci foarte frumos. Știu că Sibiul are obiectivul de a ajunge în semifinale și cât mai sus, dar la fel avem și noi. O să facem tot posibilul și să câștige echipa cea mai bună. În această fază, părerea mea e că contează ziua pe care o prinde fiecare jucător, fiecare echipă. Este doar un singur meci: dacă ai câștigat, rămâi, dacă ai pierdut, ai plecat.

Întrebat dacă este un avantaj sau un dezavantaj faptul că elevii lui Dan Fleșeriu s-au mai întâlnit de trei ori în această stagiune cu sibienii, Torok a răspuns următoarele:

Poate să fie și un avantaj și un dezavantaj. La fel e și pentru ei. Cred că ambele echipe s-au pregătit foarte bine și va fi un meci foarte încins.

Baschetbalistul în vârstă de 33 de ani a vorbit și despre cum a gestionat echipa sa plecarea lui Dragoș Diculescu în Islanda:

Da, așa este. Din păcate, a ales să plece în Islanda, sper că e mai bine pentru el acolo și că va avea un sezon foarte bun. Am început stagiunea fără el, o să o terminăm fără el. Ne-a ajutat cât timp a fost la noi, îi mulțumim. Dar sezonul este foarte lung, nu te poți opri, ci trebuie să te adaptezi. Este o vorbă pe care am auzit-o de multe ori: dacă un jucător pică, se ridică altul. Cred că la noi, la Constanța, asta s-a întâmplat. S-au ridicat câțiva băieți și au arătat că își merită minutele primite de la antrenor.

Nu în ultimul rând, Torok a menționat atu-urile lui CSM Constanța

Avem o echipă frumoasă, ne înțelegem foarte bine pe teren, chiar dacă câteodată nu se vede asta. Aruncările de afară, probabil, și apărarea agresivă. Cred că în ultimele meciuri din Top 10 ne-am dat seama că dacă suntem cu toții focusați, dacă facem ce trebuie să facem și dacă suntem foarte agresivi, putem să punem probleme oricărei echipe.

Primul sfert de finală are loc joi, 15 februarie, la ora 12:15, în direct la Digi Sport 3, Prima Sport 1 și FRB TV.

*foto: Facebook – CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!