Stiri Vulturi

Faceţi cunoştinţă cu Selena Kirberg

Lucian Călinescu, Mihai Lițiu

Lucian Călinescu, Mihai Lițiu
22.06.2013

Un suflu nou la lotul naţional feminin U20 a fost adus de Selena Kirberg. În partidele de pregătire împotriva selecţionatei similare a Israelului, jucătoarea de 18 ani stabilită în Muntenegru a adus un plus de determinare atât pe fază ofensivă cât şi pe cea defensivă.
Pentru a o face cunoscută iubitorilor de baschet din România am contactat-o şi a avut amabilitatea de a ne răspunde la câteva întrebări.

Selena, te rugăm să le spui cititorilor totalbaschet.ro câte ceva despre tine şi ce te leagă de România?

Am 18 ani, sunt din Muntenegru, merg la şcoală în Muntenegru şi joc baschet la Buducnost Podgorica. România este o ţară frumoasă pe care am mai vizitat-o deoarece mama mea este din Piatra Neamţ şi în vacanţe vizitez acest oraş.

De ce ai ales baschetul şi ce realizări ai până acum în acest sport?

Am început baschetul la şcoală şi mi-a plăcut aşa că am continuat cu acest sport. Ca şi performanţă, cu echipa din Muntenegru la care joc, am reuşit să ocupăm locul 1 în campionatul naţional.

Cumde ai ajuns să joci în naţională de tineret a României şi cum te înţelegi cu colegele de la lot?

Având cetăţenie română am decis să încerc să aplic pentru echipa naţională a României. Cu fetele mă înţeleg foarte bine, mă simt ca într-o a doua familie.

Îţi mulţumim pentru amabilitate şi îţi dorim mult succes pe viitor!

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!