Stiri Vulturi

Feminin - Amicalele dintre Ungaria și România, transmise de DigiSport 2 și 3

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.06.2014

Reprezentativele feminine ale Ungariei și României se vor întâlni vineri, 13 iunie, și sâmbătă, 14 iunie, la Debrecen, cu ocazia a două partide amicale. Ambele confruntări vor fi transmise de postul DigiSport

Primul meci de pregătire dintre cele două echipe, care în vara anului viitor vor organiza împreună Campionatul European, se va juca astăzi, începând cu ora 19:00, fiind televizat de DigiSport 3. 

Apoi, sâmbătă, 14 iunie, DigiSport 2 va transmite cea de-a doua confruntare amicală dintre Ungaria și România, startul meciului urmând să se dea la ora 12:00. 

În zilele de 19 și 20 iunie, naționala pregătită de Florin Nini și Alin Radu vor primi la Arad vizita reprezentativei maghiare. Până în prezent, tricolorele au susținut deja 3 partide amicale: 65-94 cu Bulgaria, respectiv 65-68 și 70-53 cu Macedonia. 

*Foto: Fiba Europe

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!