Stiri Vulturi

Feminin - România și Ungaria se întâlnesc la Arad pentru alte două partide amicale

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.06.2014

Naționalele feminine ale României și Ungariei se vor întâlni joi, 19 iunie, respectiv vineri, 20 iunie, la Arad, cu ocazia a încă două partide de pregătire. Disputa de joi va debuta la ora 19:00, în timp ce startul partidei de vineri se va da la ora 11:30. 

Cele două combatante sunt co-organizatoare ale Campionatului European din 2015 și astfel sunt calificate direct la acest turneu. Din acest punct de vedere, atât România cât și Ungaria caută se joace cât mai multe meciuri de pregătire. De altfel, săptămâna trecută, reprezenativele femine ale celor două națiuni vecine s-au duelat la Debrecen. Primul amical a fost adjudecat de România cu 87-79, în timp ce jocul secund a aparținut jucătoarelor maghiare care s-au impus cu 67-60. 

Pe lângă cele două confruntări de la Debrecen, formația pregătită de Florin Nini și Alexandru Radu a mai susținut o serie de 3 amicale, înfrângere cu Bulgaria, scor 65-94, respectiv o înfrângere, 65-68, și o victorie, 70-53, cu reprezentativa similară a Macedoniei. 

*Foto: digisport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!