Stiri Vulturi

FIBA va decide în această săptămână soarta EuroBasket și Women’s EuroBasket 2021

FIBA va decide în această săptămână soarta EuroBasket și Women’s EuroBasket 2021

FIBA va lua în cursul zilei de joi, 9 aprilie, o decizie privind  FIBA EuroBasket și Women’s EuroBasket 2021.

În cadrul unei conferințe video la care au participat președintele FIBA Europe Turgay Demirel, președintele FIBA Hamane Niang, secretarul general FIBA Andreas Zagklis și directorul executiv FIBA Europe Kamil Novak, s-a decis anularea tuturor Campionatelor Europene de juniori din vara anului 2020.

O decizie în ceea ce privește FIBA EuroBasket și Women’s EuroBasket 2021, va fi luată în cursul zilei de joi, 9 aprilie, când este programată ședința Comitetul Executiv. În condițiile amânării Jocurilor Olimpice, Comitetul va evalua toate opțiunile și va analiza modul în care o eventuală amânare va afecta calendarul competițional. 

În ceea ce privește cele trei competiții internaționale intercluburi organizate de FIBA (EuroLeague Women; EuroCup Women; FIBA Europe Cup) se ia în calcul o abordare similară cu cea găsită de Basketball Champions League și anume organizarea unor de turnee finale de tipul Final 4, respectiv Final 8. În această situație, cluburile încă angrenate în competiție vor avea ultimul cuvânt, dar vor avea timp să analizeze situația pe toată perioada lunii aprilie. Pe lângă cluburi, FIBA se va consulta și cu federațiile naționale și ULEB. 

*foto: fiba.basketball 

 

 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!