Stiri Vulturi

FIBA World Cup 2014 - John Wall a fost convocat în lotul lărgit al Statelor Unite

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.07.2014

USA Basketball a anunțat în cursul zilei de vineri faptul că, jucătorul celor de la Washington Wizards, John Wall, a fost inclus în lotul lărgit al naționalei Statelor Unite în privința Campionatului Mondial care se va desfășura în perioada 30 august - 14 septembrie în Spania. 

Blake Grifiin a anunțat în această săptămână că nu va participa la FIBA World Cup, iar staff-ul naționalei a decis ca Wall să fie convocat de urgență la lot. În prezent, lotul lărgit al americanilor este alcătuit din 19 baschetbaliști, urmând ca 12 dintre ei să facă deplasarea în Spania. 

Wall a bifat 93 de prezențe pentru Wizards în sezonul 2013-2014 din NBA, toate din postura de titular. În cele 82 de partide jucate în sezonul regulat, fundașul a acumulat medii de 19.3 puncte, 8.8 pase decisive și 4.3 recuperări. De cealaltă parte, în play-off, jucătorul originar din Raleigh, North Carolina, a contabilizat în cele 11 prezențe pe parchet o medie de 16.3 puncte, 7.1 assist-uri și 4.0 recuperări. 

Reprezentativa de seniori a Statelor Unite ale Americii a fost repartizată în Grupa C la Mondialul din Spania, grupă din care fac parte și Republica Dominicană, Finlanda, Noua Zeelandă, Turcia și Ucraina. 

*Foto: rantsports.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!