Stiri Vulturi

FIBA World Cup 2014 - Lotul Croaţiei este compus acum din 15 baschetbalişti

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.08.2014

Antrenorul naţionalei de seniori a CroaţieiJasmin Repeša, a decis ca jucătorii Darko Planinic şi Fran Pilepic să nu mai facă parte din lot în perspectiva Campionatului Mondial care va debuta la finele acestei luni.

Aşadar, la această oră, în lotul Croaţiei se regăsesc 15 nume, iar până la debutul Mondialului se va renunţa la alţi 3 sportivi. Cei 15 rămaşi urmează să se deplaseze acum în Franţa pentru un turneu amical, acolo unde vor participa Serbia, Grecia şi Franţa. 

Numele celor 15 jucători rămaşi în lotul naţionalei Croaţiei suntRoko Leni Ukić, Oliver Lafayette, Rok Stipčević, Krunoslav Simon, Bojan Bogdanović, Mario Hezonja, Luka Babić, Damjan Rudež, Dario Šarić, Mario Delaš, Miro Bilan, Damir Markota, Ante Tomić, Luka Žorić şi Lukša Andrić.

FIBA World Cup 2014 se va desfăşura în Spania în perioada 30 august - 14 septembrie. Croaţii au fost repartizaţi în Grupa B alături de Argentina, Grecia, Filipine, Puerto Rico şi Senegal. Debutul se va consemnat în 30 august într-un duel cu Filipine.

*Foto: skysports.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!