Stiri Vulturi

FIBA World Cup 2014 - Lotul Statelor Unite s-a redus la 16 baschetbalişti

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.08.2014

Componenţa naţionalei Statelor Unite ale Americii se apropie încet, dar sigur, de cei 12 baschetbalişti care se vor deplasa în Spania la Campionatul Mondial. Conform nba.com, în acest moment în lotul lărgit se regăsesc 16 jucători

După teribila accidentare care l-a scos din circuit pe Paul George, americanii au mai tăiat de pe listă alţi trei baschetbalişti: John WallBradley Beal şi Paul Millsap. Aşadar, până la data de 30 august, atunci când va debuta Mondialul, reprezentativa de peste ocean va mai trebui să renunţe la alţi patru jucători. 

În momentul de faţă, cei 16 jucători aflaţi în lot sunt: Kevin Durant, Derrick Rose, Kyrie Irving, Anthony Davis, Stephen Curry, Klay Thompson, James Harden, Kyle Korver, DeMarcus Cousins, Chandler Parsons, Gordon Hayward, DeMar DeRozan, Damian Lillard, Kenneth Faried, Andre Drummond şi Mason Plumlee.

Americanii vor debuta la Campionatul Mondial împotriva naţionalei lui Gerald Lee, Finlanda. Alături de S.U.A şi Finlanda, în grupă se mai regăsesc Republica Dominicană, Noua Zeelandă, Turcia şi Ucraina. 

*Foto: nba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!