Stiri Vulturi

FIBA World Cup 2014 - SUA nu se va putea baza pe serviciile lui Kevin Love

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.07.2014

Jerry Colangelo, directorul general al naționalei masculine de baschet a Statelor Unite ale Americii, a anunțat în cursul zilei de ieri faptul că baschetbalistul Kevin Love nu va mai putea participa alături de națională la Mondialul din Spania. 

Această decizie vine după ce sportivul nu are clarificată situația în NBA și astfel acesta a decis să se retragă de la națională în această vară. Americanii vor începe luni, 28 iulie, pregătirile pentru Campionatul Mondial care va fi organizat în Spania în perioada 30 august - 14 septembrie. 

La această oră în lotul lărgit al americanilor se regăsesc 18 jucători, iar până la debutul FIBA World Cup se vor cunoaște cei 12 care vor face deplasarea în Spania. 

Love are la activ 6 sezoane în Liga Nord-Americană de Baschet, toate alături de Minnesota Timberwolves.

*Foto: insider.espn.go.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!