Stiri Vulturi

FOTO Antrenorul Zare Markovski s-a întâlnit cu Horia Păun

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.10.2017

zare markovski paun

Informația oferită în exclusivitate de Total Baschet se confirmă. Zare Markovski este aproape sigur noul antrenor al echipei naționale de de baschet masculin a României. 

Cu toate că Federația Română de Baschet nu a făcut niciun anunț oficial în acest sens, site-ul macedonean sportmedia.mk a publicat o fotografie în care tehnicianul se află alături de Horia Păun, președintele FR Baschet. Fotografia însoțește un articol care anunță numirea lui Markovski la conducerea selecționatei naționale de baschet masculin a România.

Potrivit surselor noastre, prima opțiune pentru conducerea FRB ar fi fost Saso Filipovski. Cum negocierile nu s-au materializat, forul românesc s-a îndreptat spre Zare Markovski, antrenorul principal al Trabzonspor Medical Park. Născut pe 28 octombrie 1960 la Skopje, Zare si-a început cariera de antrenor în urmă cu 30 de ani. De-a lungul carierei acesta a fost antrenorul principal al unor echipe precum Virtus Bologna, Olimpia Milano, Limoges CSP sau Veneția.

În palmaresul său se regăseste un titlu de campion al Elveției si o Cupă a Elveției în 2001, vicecampion al Italiei în 2007 si o semifinală de FIBA EuroCup în 2007.

*foto: sportmedia.mk

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!