Stiri Vulturi

Franța și-a definitivat lotul pentru Campionatul Mondial din Spania

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.08.2014

Selecționerul Franţei, Vincent Collet a ales cei 12 jucători care vor evolua la Campionatul Mondial din Spania. Din lotul campioanei europene va lipsi super starul Tony Parker care a avut un sezon extrem de lung și plin de accidentări alături de San Antonio Spurs. Vincent Collet se va putea baza pe următorul efectiv:

Conducători de joc: Thomas Heurtel, Antoine Diot, Nando De Colo

Fundași ofensivi: Edwin Jackson, Evan Fournier

Extreme: Nicolas Batum, Boris Diaw, Mickael Gelabale

Pivoți: Joffrey Lauvergne, Florent Pietrus, Ian Mahinmi, Rudy Gobert

Franța face parte din Grupa A a Campionatului Mondial din Spania, alături de Brazilia, Egipt, Iran, Serbia și țara gazdă, Spania. Formația din hexagon va debuta în competiție pe 30 august la Granada în compania Braziliei.

foto: www.nbacircle.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!