Stiri Vulturi

Gerald Lee, cel mai bun marcator al Finlandei în ultimul amical

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.08.2014

Viitoare participante la Campionatul Mondial din Spania, naționalele Lituaniei și Finlandei și-au dat întâlnire la Klaipeda cu ocazia unei partide de verificare. Balticii au trecut fără mari probleme de finlandezi, scor final 83-66

De remarcat din acest meci este prestația lui Gerald Lee, pivot al reprezentativei Finlandei, respectiv pivot al campioanei României, CSU Asesoft Ploiești. Lee a fost cel mai bun marcator al naționalei sale și al doilea al întâlnirii cu cele 20 de puncte puse pe tabelă. 

Lee a fost secondat pe lista marcatorilor în naționala sa de  Erik Murphy, care a marcat 14 puncte. De cealaltă parte, din lotul Lituaniei s-au evidențiat  Jonas Valanciunas cu 20 de puncte și 11 recuperări, Mindaugas Kuzminskas 17 puncte și Simas Jasaitis 13.

FIBA World Cup 2014 se va desfășura în Spania în perioada 30 august - 14 septembrie. Gerald Lee și coechipierii săi se vor duela în faza grupelor cu Republica Dominicană, Noua Zeelandă, Turcia, Ucraina și S.U.A. Reprezentativa Lituaniei a fost repartizată în grupă alături de Angola, Australia, Coreea de Sud, Mexic și Slovenia.

*Foto: basket.fi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!