Stiri Vulturi

Gerald Lee, titularizat din nou în naţionala Finlandei

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.08.2014

Reprezentativele de seniori ale Finlandei şi Lituaniei s-au întâlnit la Helsink în cadrul unui joc amical. Balticii s-au impus la 9 puncte diferenţă, scor 90-81, într-un meci în care pivotul Asesoftului, Gerald Lee, a fost titularizat, având de asemenea o prestaţie bună. 

În cele 13 minute petrecute pe parchet, Gerald Lee a înscris 13 puncte, fiind alături de Mikko Koivisto tot cu 13 puncte cei mai buni marcatori ai finlandezilor. 

De cealaltă parte, din tabăra învingătorilor s-au remarcat  Mindaugas Kuzminskas cu 12 puncte marcate, Ksistof Lavrinovic cu 11, Sarunas Vasiliauskas 11 şi Martynas Pocius 11.

Ambele naţionale se pregătesc din greu pentru Campionatul Mondial care va debuta în această lună în data de 30. Finlanda a fost repartizată în Grupa C alături de Republica Dominicană, Noua Zeelandă, Turcia, Ucraina şi S.U.A. De cealaltă parte, lituanienii se vor duela cu Angola, Australia, Coreea de Sud, Mexic şi Slovenia.

FIBA World Cup 2014 va fi găzduită de Spania, competiţie care se va desfăşura în perioada 30 august - 14 septembrie.  

*Foto: demotix.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!