Stiri Vulturi

Guvernul a majorat bugetul MTS, în vederea organizării EuroBasket 2015 la feminin în România

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.06.2014

Bugetul MTS a fost crescut de către Guvernul României, cu un milion de lei, pentru a se face plata taxei către FIBA Europe, în vederea organizării Campionatului European de Baschet Feminin în România. Acești bani în plus vor veni din Fondul de rezervă bugetară.

Săptămâna trecută, Guvernul a decis că ordonatorii principali de credite vor putea primi de la Guvern, în acest an, bani şi din Fondul de rezervă bugetară pentru finanţarea unor cheltuieli din domeniile cultural, religios şi sportiv, realizate la nivel central şi local, care nu pot fi asigurate din bugetul aprobat.

Executivul a decis în ședința de miercuri suplimentarea bugetului cu un milion de lei pentru a se facilita plate taxei către FIBA Europe pentru EuroBasket 2015. România organizează alături de Ungaria Campionatul European iar orașele din țara noastră unde de va desfășura competiția sunt Oradea și Timișoara.

Taxa care trebuie achitată către FIBA Europe de către cele două țări se ridică la 600.000 de euro. Din acest total, România trebuie să suporte 200.000 de euro, de restul ocupându-se țara vecină.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!