Stiri Vulturi

Înfrângere pentru Dragoș Diculescu și Zwolle în BNXT League. Video

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
31.10.2021

Înfrângere pentru Dragoș Diculescu și Zwolle în BNXT League. Video

Landstede Hammers Zwolle a ajuns la trei eșecuri stagionale în BNXT League după disputa cu Groningen, pierdută cu scorul de 75-63 pe teren propriu. Oaspeții acestei confruntări veneau după o victorie la mijlocul săptămânii în Europe Cup, scor 89-85 cu Kapfenberg, după prelungiri.

Dragoș Diculescu a încheiat partida cu 16 puncte, 3 pase decisive, 3 recuperări, 2 intercepții și un indice al eficienței de +14. Internaționalul român a înscirs de 6 ori din 13 aruncări din acțiune și de 2 ori din 5 încercări din spatele arcului de cerc.

Gazdele meciului de duminică au avut un prim sfert bun. După actul de incipit, Zwolle conducea cu 16-12. Dragoș a fost pe teren pentru toate cele 10 minute și a înscris cinci puncte.

Diculescu nu a mai avut un sfert secund la fel de bun, însă echipa sa a reușit totuși să își mărească avansul. La pauza mare, scorul era 30-24 în favoarea gazdelor.

Sfertul trei a reprezentat dezastrul pentru Zwolle, deși pentru fundașul român au fost cele mai reușite minute personale. Acesta a reușit să înscrie jumătate din totalul său de puncte, dar Groningen a reușit să se distanțeze la cinci puncte înaintea ultimului sfert datorită prestațiilor excelente ale lui Henry Caruso și Donte Ingram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

Actul de final a fost câștigat de oaspeți cu 24-15, iar scorul final a fost în cele din urmă 73-61. Diculescu a încheiat ca al doilea marcator pentru Zwolle, fiind depășit doar de Noah Dahlman, care a reușit un double double cu 19 puncte și 10 recuperări.

Cu toate acestea, jucătorul proaspăt convocat de Dragan Petricevic la reprezentativa României a fost desemnat cel mai bun om din tabăra echipei sale.

Din cealaltă tabără, cel mai bun marcator a fost Henry Caruso. Acesta a reușit la rândul său un double double cu 19 puncte și 12 recuperări.

Landstede Hammers Zwolle are în acest moment un bilanț de 4 victorii și 3 înfrângeri. Următorul meci va avea loc duminica viitoare, împotriva celor de la Hague.

*foto: landstedehammers.nl

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!