Stiri Vulturi

Înfrângere pentru Dragoș Diculescu și Zwolle în playoff-ul BNXT League

Înfrângere pentru Dragoș Diculescu și Zwolle în playoff-ul BNXT League

Landstede Hammers a cedat pe teren propriu primul meci al seriei cu Telenet Giants Antwerp, scor 79-89 vineri seara (20.05) în faza a treia a playoff-ului BNXT League. Echipa lui Dragoș Diculescu a evoluat aproape tot jocul fără căpitanul Noah Dahlman.

Zwolle a avut un început mai bun (8-2), Antwerp reușind să revină cu un run de 7-0 și a preluat conducerea, apoi de la 11-11 s-a dus la 17-11, de la jumătatea sfertului de debut Zwolle rămânând fără Noah Dahlman, care a părăsit terenul accidentat. O singură dată a condus ulterior în primele 10 minute Landstede Hammers, la 21-20, sfertul fiind adjudecat cu 27-21 de formația vizitatoare.

Zwolle a revenit la conducere cu puțin înaintea pauzei și avea 47-45 după două sferturi, în cel de-al treilea parțial cele două echipe mergând cap la cap și Antwerp intra cu 63-62 în decisiv. Belgienii au făcut diferența în ultimele 10 minute, când s-au dus în multiple rânduri la 10+ puncte, în cele din urmă impunându-se cu 89-79.

Dragoș Diculescu a avut o prestație bună, cu 13 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive și 5/10 din acțiune în 23 de minute petrecute pe parchet din postura de titular. Românul a pierdut patru posesii în acest interval de timp și a comis două greșeli personale, având un indice de 10 unități la eficiență.

Thorir Thorbjarnarson a contribuit cu 20 de puncte și 6 recuperări pentru Zwolle, iar Roby Rogiers și Jaylen Hands au avut câte 16 puncte pentru Antwerp, aceștia contribuind pentru 13/20 din acțiune.

Returul are loc marți, 24 mai, în fieful belgienilor. În cazul în care nu poate recupera deficitul de 10 puncte, sezonul lui Landstede Hammers se încheie.

*foto: landstadehammers.nl

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!