Stiri Vulturi

Înfrângere pentru Landstede Hammers și în meciul doi al seriei cu ZZ Leiden

Înfrângere pentru Landstede Hammers și în meciul doi al seriei cu ZZ Leiden

Landstede Hammers a cedat pe teren propriu joi seara (12.05) în meciul doi al seriei cu ZZ Leiden din semifinalele ligii olandeze, scor 79-89 și este condusă cu 2-0 la general.

Zwolle și Leiden s-au aflat la egalitate după sfertul de debut, 26-26, avantajul la pauză fiind de partea gazdelor, 48-45. Leiden a întors situația de pe tabelă în sfertul trei, perioadă începută cu un run de 9-3 și a intrat în decisiv cu 69-62. Vizitatorii s-au desprins cel mult la +16 în parțialul final, meciul terminându-se cu două încercări bune din spatele arcului de cerc pentru Landstede Hammers, iar Leiden a câștigat cu 89-79.

Dragoș Diculescu a fost pe parchet timp de 24 de minute din postura de titular, perioadă în care a adunat 9 puncte, 6 pase decisive și o recuperare. Internaționalul român a pierdut de 4 ori posesia și a comis 3 greșeli personale, având 3/9 din acțiune, cu -16 la +/- și un indice al eficienței de 5 unități.

Noah Dahlman a fost liderul lui Zwolle, cu 30 de puncte, 5 recuperări și 3 assist-uri, urmat de Naba Echols (16 puncte, 6 pase decisive, 5 recuperări, 4 intercepții) și Thorir Thorbjarnarson (14 puncte, 5 recuperări, 3 intercepții, 4/7 de la distanță).

Cinci jucători a avut Leiden în double digits, lista marcatorilor conducând-o Jhonathan Dunn (25 de puncte, 4 recuperări, 4/7 de 3 puncte). Fost jucător în acest sezon la Craiova în LNBM, Peter Olisemeka a fost principalul recuperator (9) al învingătorilor.

ZZ Leiden are 2-0 la general și este la o victorie distanță de calificarea în playoff-ul ligii olandeze, pe cealaltă parte a tabloului duelându-se Heroes Den Bosch și Donar Groningen. Tot 2-0 este și în acea serie, pentru Den Bosch.

Meciul trei va avea loc sâmbătă, 14 mai, pe terenul lui ZZ Leiden.

*foto: landstedehammers.nl

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!