Stiri Vulturi

Înscrieri pentru școala de arbitri de baschet, ediția a 2-a

Baschet .ro

Baschet .ro
11.06.2021

Înscrieri pentru școala de arbitri de baschet, ediția a 2-a

Colegiul Central al Arbitrilor de Baschet organizează a doua sesiune de cursuri ale Școlii de Arbitri de Baschet. Înscrierea este gratuită, iar cursurile vor fi susținute de către lectori cu experiență în domeniul arbitrajului intern și internațional, sub coordonarea instructorilor naționali FIBA. Termenul limită este data de 15.06.2021.

În cadrul primei sesiuni (promoția mai 2020) au fost înregistrați 112 de cursanți. Vă redăm întregul anunț al organizatorilor:

Esti pasionat de jocul de baschet?
Doresti sa faci parte din familia baschetului romanesc, dar nu ca si sportiv sau antrenor?
Atunci, SCOALA DE ARBITRI DE BASCHET este solutia!

Colegiul Central al Arbitrilor de Baschet te invita sa participi la cea de-a doua sesiune de cursuri ale Scolii de Arbitri de Baschet.
Cursurile sunt GRATUITE si vor fi sustinute online de catre lectori cu o experienta vasta in domeniul arbitrajului intern si international, sub coordonarea instructorului national FIBA.

Pentru inscrierea la Scoala de Arbitri de Baschet, promotia iunie - iulie 2021, va invitam sa trimiteti pana in data de 15.06.2021 un e-mail catre adresa sab@frbaschet.ro cu urmatoarele date personale:
- nume si prenume
- varsta
- localitatea de domiciliu
- adresa de e-mail
- telefon 

Reamintim ca initiativa CCAB de anul trecut a avut un impact urias in randul iubitorilor baschetului, si nu numai, la cursurile Scolii de Arbitri de Baschet (promotia mai 2020) fiind inregistrati 112 cursanti.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!