Stiri Vulturi

Ionuţ Drăguşin: "Aşa suntem noi, românii, niciodată nu avem parte de un lot întreg"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.07.2013

Naţionala de seniori a României a câştigat seria de meciuri amicale desfăşurată în faţa Ungariei cu scorul general de 2-1. Selecţionata pregătită de Marcel Ţenter a învins la aproape 20 de puncte, scor 81-63, reprezentativa vecinilor de la vest într-un meci în care Adrian Tudor, cu 13 puncte şi Mihai Silvăşan, autor a 12 puncte, au fost principalii marcatori.

La finalul jocului Total Baschet a stat de vorbă cu Ionuţ Drăguşin, acesta vorbind despre meciurile susţinute împotriva maghiarilor cât şi despre lipsa celorlalţi sportivi ce au spus pas naţionalei.

Cum ai caracteriza cele trei meciuri disputate în compania Ungariei ? Au prins bine echipei ?

Pentru echipe au fost nişte meciuri bune. Să nu uităm că avem foarte puţine zile de antrenamente, ne-am reunit de puţină vreme şi acest aspect se simte. De asmenea suntem şi câţiva care am ajuns mai târziu, având anumite probleme obiective, cât şi alţii care încă nu ni s-au alăturat. Până la urmă, important e ca la meciurile oficiale să fim cu toţii.

Crezi că echipa Ungariei e de valoare apropiată cu cea a Bulgariei sau a Islandei ?

Nu ştiu, nu cred că pot să compar, cel puţin deocamtată. Bulgaria este o echipă puternică, dar nu imposibilă. Şi noi vom mai creşte ca nivel, ca intensitate, ca şi capacitate de efort. Încă ne costă această vacanţă. Ne-am mai mişcat noi, dar să fim serioşi, totuşi, am fost în vacanţă după un sezon lung şi oarecum se cunoaşte lipsa de formă.

Se simte lipsa celorlalţi jucători care au decis să nu se alăture lotului naţional ?

Da, cu siguranţă. Dar aşa suntem noi, românii, niciodată nu avem parte de un lot complet. Într-o vară trebuie să lipsească doi-trei-patru jucători, pentru ceva probleme, dar se practică.

Foto: bogdanpater.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!