Stiri Vulturi

Israel a învins în Polonia

Israel a învins în Polonia

În celălalt meci din cadrul Grupei A din FIBA EuroBasket Qualifiers 2021, Israel a câștigat în Polonia cu scorul de 75 la 71, la capătul unui meci extrem de echilibrat. 

Israelienii au început mai bine partida și au câștigat primul sfert cu scorul de 21 la 12, însă polonezii au revenit în meci pe parcursul sfertului secund și au intrat în avantaj la vestiare, scor 39 la 37. Adversara României de luni, 24 februarie, a fost mai constantă în ultimele 20 de minute de joc și a reușit să își adjudece o victorie extrem de importantă în economia grupei. 

Idan Zalmason a fost cel mai bun jucător al echipei antrenate de David-Oded Kattache, pivotul a terminat partida cu 12 puncte, fostul jucător din NBA, Gal Mekel, a terminat partida în double-double cu 11 puncte și 10 pase decisive, în timp ce Rafael Menco a adunat 10 puncte și 4 recuperări pentru învingători. 

Din tabara echipei gazde s-a remarcat naturalizatul A.J. Slaughter care a terminat partida cu 29 de puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive. Acesta a primit suport pe faza ofensivă din partea veteranului Damian Kulig, jucător care a contribuit cu 11 puncte. 

Polonezii se vor deplasa în Spania pentru întâlnirea cu campioana mondială, în timp ce israelienii asteaptă vizita naționalei antrenate de Tudor Costescu. 

*foto: fiba.basketball 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!