Stiri Vulturi

Jocurile Francofoniei 2013 - România înfrântă de Camerun în sferturile de finală

Adrian Micinic

Adrian Micinic
12.09.2013

Echipa națională de baschet feminin a României a fost depășită de cea a Camerunului în sferturile de finală ale Jocurilor Francofoniei 2013. Rezultatul final a fost de 69-63.

România a început mai bine, câștigând primul sfert cu scorul de 19-12. Africanele au revenit și preluat conducerea, iar la jumătatea partidei scorul era de 30-39. La intrarea în secvența decisivă tricolorele erau conduse cu opt puncte, iar la final s-a consemnat un ecart de șase.

Gabriela Cursaru a avut 23 puncte, iar Elisabeth Pavel a terminat cu 16 puncte și 10 recuperări pentru echipa lui Florin Nini. De cealaltă parte, Ramses Lonlack-Nimpa a avut 20 puncte pentru Camerun.

Astfel, România nu va putea repeta performanța de la precedenta ediție.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu Vandana :

    RELAX
    Stati linistiti!
    Intre timp ne-a batut si Mali!!! 72 - 56!!!
    Stie cineva unde ste Mali? asa, din prima, fara s-o localizeze pe harta...
    Salut incompetentilor...nini si buza !

    cu 10 ani în urmă (13.09.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!