Stiri Vulturi

Kris Richard a contribuit la prima victorie în VTB a noii sale echipei. Video

Kris Richard a contribuit la prima victorie în VTB a noii sale echipei. Video

Zastal Enea Zielona Gora a trecut de Tsmoki Minsk, scor 89-75, și a obținut prima victorie în Liga VTB din acest sezon. 

Jucătorul naționalei României, Kris Richard, a contribuit la victoria echipei sale cu  8 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive, 2 interceptii și un capac pentru un indice de 14 unități la eficiență. În cele 24 de minute de joc, Kris a strâns procentaje de 1/1 la aruncările de două puncte și 2/5 de la mare distanță. Astfel, acesta a aruncat la coș doar de 6 ori în condițiile în care în stagiunea precedentă a LNBM a avut o medie de 10,1 aruncări pe meci în aproximativ 27 de minute pe partidă. 

Astfel, după cum spunea, în urma acestui rezultat Zielona Gora obține prima victorie stagională în VTB și ajunge la 1-4 la general.

În următoarea etapă a competiției internaționale, gruparea poloneză va da piept cu Zenit St. Petersburg, grupare angrenată în Euroligă. 

*foto: facebook Zastal Enea Zielona Gora

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!