Stiri Vulturi

Kris Richard a părăsit cantonamentul naționalei României

Eduard Popa

Eduard Popa
30.07.2019

Kris Richard a părăsit cantonamentul naționalei României

kris richard nationala romaniei baschet

Naționala României se pregătește pentru faza a treia a precalificărilor pentru EuroBasket 2021. Chiar dacă totalbaschet a scris că Tudor Costescu s-ar putea baza în această fază pe doi jucători „naturalizați”, se pare că planurile nu au mers cum trebuie. Astfel, selecționerul României nu îl va avea sub comandă pe sportivul celor de la CSM CSU Oradea, Kris Richard.

Richard ajunsese săptămâna trecută în cantonamentul din Ploiești al naționalei României. Cu toate acestea, se pare că procesul de „naturalizare” al sportivului născut în Texas întârzie. Astfel, România va juca împotriva Ciprului și Slovaciei doar cu Giordan Watson din postura de jucător care nu este autohton.

De altfel, Kris Richard a fost surprins de un cititor totalbaschet în timp ce se îmbarca pe Aeroportul Otopeni, pe ruta București - Frankfurt, iar sursele noastre susțin că americanul s-ar întoarce în cele din urmă acasă, în Texas.

kris richard nationala romania baschet

Reamintim că România va juca în această seară la Trentino Basketball Cup, în Italia, chiar împotriva țării gazde.

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    @studentU;u1919cj
    Ati vazut de ce nu era in planurile lui Costescu si a fost convocat mai tarziu? Nu era sigur ca se va putea baza pe el mai ales ca si acum 2 ani s-a intamplat la fel cu Watson.
    Asa ca nu-i mai luati apararea lui Kuti si Torok pt ca nu au nici o scuza. S-ai vazut mari vedete si si-au zis ca nationala are mai mare nevoie de ei si li se vor ierta "aerele". Sunt deja la doua abatere. Chiar daca nu avem de unde alege jucatori care sa fie la nivelul lor, eu nu i-as mai convoca.

    cu 4 ani în urmă (31.07.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    mda
    Dar aducerea tocmai din State a unui jucator (cu toate costurile pe care le presupune) care nu are inca pasaport romanesc si a-l trimite acasa dupa 2-3 zile, ce spune despre profesionalismul conducerii FRB, mai ales ca nu sunt la prima abatere (vezi cazul Watson). Asta in conditiile in care jucatorii de la nationala U18 nu au absolut nici o vitamina sau sustinatoare de efort (doar un exemplu).
    Iar despre Kuti si Torok, chiar as vrea sa vad daca vor merge pana la capat si ii vor suspenda, asa cum se zvoneste acum.

    cu 4 ani în urmă (31.07.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    Jucatorului i-ai stricat vacanta iar antrenorului de la nationala i-ai bulversat antrenamentele pt ca toate schemele cu Richard in teren au fost irosite.
    Jucatorul pleaca azi acasa ca sa revina in 10 zile pt ca Oradea incepe pregatirea in 11 august.

    cu 4 ani în urmă (31.07.2019)
    • BC CSU Sibiu mihaitha:

      Careful
      Ai grija ce spui, te trezesti ca propun sa il suspende si pe Richard pentru ca a plecat acasa :)))

      cu 4 ani în urmă (01.08.2019)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      Oricum nu ma mai mira nimic

      cu 4 ani în urmă (01.08.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!