Stiri Vulturi

Patrick Richard, convocat de urgență la națională după accidentarea lui Giordan Watson

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
17.02.2023

Patrick Richard, convocat de urgență la națională după accidentarea lui Giordan Watson

Naționala de baschet masculin a României își joacă ultimele meciuri din faza a doua a pre-calificărilor pentru Eurobasket 2025 în săptămâna care urmează. Tricolorii vor da piept cu Bulgaria și Cipru în două meciuri programate pe teren propriu.

Vulturii se confruntă cu câteva probleme de ordin medical înaintea acestor meciuri. Giordan Watson, care nu mai fusese chemat la națională de la dubla cu Spania și Polonia din luna noiembrie a anului 2020, urma să se alăture lotului lui Dragan Petricevic pentru acțiunea ce urmează. Acesta va absenta din păcate de la cele două meciuri din cauza unei accidentări, suferite probabil la Final Eight-ul de la Constanța.

Conform unui comunicat al Federației Române de Baschet, în locul său a fost chemat de urgență Patrick Richard, care i se alătură lui Kris Richard în duelul pentru locul jucătorului naturalizat. Kris este așteptat la lot duminică, după ce va efectua o serie de analize medicale. Tot în aceeași perioadă se va alătura și Patrick cantonamentului. Căpitanul lui U-BT Cluj a fost folosit în ultimele șapte meciuri ale Vulturilor din postura jucătorului naturalizat.

România va juca împotriva Bulgariei joi, 23 februarie, de la ora 19:00 și împotriva Ciprului duminică, 26 februarie, de la ora 19:30. Ambele dispute vor avea loc în Pitești Arena și reprezintă primele jocuri în noua sală din județul Argeș.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • West Petrom Arad jordan 23 :

    Watson
    Pare ca a terminat sezonul. Lovitura grea pt Craiova!

    cu 1 an în urmă (18.02.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!