Stiri Vulturi

Landstede Hammers Zwolle ajunge la trei eșecuri consecutive în BNXT League

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
08.01.2023

Landstede Hammers Zwolle ajunge la trei eșecuri consecutive în BNXT League

Landstede Hammers Zwolle a început cu stângul anul 2023. Echipa lui Dragoș Diculescu a pierdut cu scorul de 76-65 disputa cu ZZ Leiden, campioana en-titre din BNXT League și a ajuns astfel la trei eșecuri în această competiție.

Prin succesul de sâmbătă, cei de la Leiden au devenit și lideri la zi în Grupa A. Disputa a avut un start echilibrat, iar Zwolle a reușit să preia conducerea la 7-8. A urmat un run de 12-0 al adversarilor, care conduceau în cele din urmă cu 25-14 după 10 minute. Oaspeții au marcat patru puncte consecutive în debutul actului secund, dar Leiden a menținut nivelul ridicat de joc și la pauza mare avea un avantaj de 14 lungimi (44-30).

Ecartul a redevenit de o singură cifră (52-43) în debutul părții secunde după un parțial de 6-0 al celor de la Landstede Hammers, care au încasat apoi 10 puncte fără răspuns, iar înaintea sfertului patru tabela indica 63-43. Diculescu și compania au revenit în meci în debutul ultimului parțial când s-au apropiat la două posesii (68-63), dar nu au putut menține ritmul până la final, iar Leiden s-a impus în cele din urmă cu 76-65.

Dragoș Diculescu a avut cea mai slabă prestație din acest sezon și totodată primul meci în care înscrie sub 10 puncte. Baschetbalistul român a totalizat 3 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive în 16 minute petrecute pe parchet. El a transformat 1/8 aruncări din acțiune, 0/5 de la distanță și 1/2 de la linia de libere pentru un indice al eficienței de +2.

Duje Dukan a fost cel mai bun marcator al lui Zwolle. Acesta a strâns 23 de puncte și 7 recuperări și a fost singurul jucător în double-digits al echipei sale. Wesley Alcegaire a fost cel mai bun om de la ZZ Leiden, cu 19 puncte înscrise.

Landstede Hammers Zwolle are un bilanț de 7-6 în BNXT League după acest meci. Următorul meci al echipei lui Diculescu este programat vineri, 13 ianuarie, de la ora 20:30 pe teren propriu, împotriva celor de la Den Helder

*foto: Orange Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!