Stiri Vulturi

Landstede Hammers Zwolle câștigă categoric duelul cu BC Apollo Amsterdam

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
20.10.2022

Landstede Hammers Zwolle câștigă categoric duelul cu BC Apollo Amsterdam

Landstede Hammers Zwolle a obținut primul succes de pe teren propriu în noua stagiune. Echipa pregătită de Herman van den Belt s-a impus cu 94-62 în fața celor de la BC Apollo Amsterdam și are un bilanț de 2-2 după patru etape.

Oaspeții au început curajos partida și au reușit să înscrie șapte puncte fără să primească fără vreun răspuns. Jucătorii lui Zwolle s-au trezit până la finalul primului sfert, pe care l-au încheiat în deficit de un punct (20-21). Landstede Hammers au trecut pentru prima oară la conducere în debutul sfertului secund, iar până la pauza mare au reușit să ducă scorul la 42-31.

Avansul gazdelor a continuat să crească și după startul celei de-a doua jumătăți. Zwolle a primit 15 puncte în sfertul trei, iar tabela indica 62-46. Cel mai reușit parțial din punct de vedere ofensiv a fost ultimul, în care trupa lui van den Belt a înscris 32 de punncte pentru ca scorul final să fie 94-62.

Dragoș Diculescu a avut o nouă prestație reușită per total. Baschetbalistul român a încheiat cu 16 puncte, 5 recuperări, 6 pase decisive și 4 intercepții în 23 de minute. El a transformat 5/14 aruncări din acțiune, 2/6 de la distanță și 4/6 de la linia de libere, terminând cu +22 la eficiență, fiind și cel mai bun marcator al partidei.

Coen Stolk, Ruud Lutterman, Sukhmail Mathon și Boyd Van Der Vuurst au fost ceilalți jucători cu peste 10 înscrise pentru Zwolle. Din tabăra adversă s-a remarcat Diante Bah, cu 14 puncte și 7 recuperări.

Următorul meci pentru Landstede Hammers Zwolle este programat duminică, 23 octombrie, de la ora 19:00, pe terenul celor de la BAL Weert.

*foto: Orange Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!