Stiri Vulturi

Lista rezervelor pentru fereastra de calificare din februarie

Lista rezervelor pentru fereastra de calificare din februarie

Tudor Costescu și staff-ul său tehnic s-au decis asupra lotului de jucători cu care vor aborda ultimele două partide din preliminariile EuroBasket 2022

Ținând cont de situațiile neprevăzute ce pot fi cauzate de pandemia de Covid-19, dar și de eventuale accidentări, patru sportivi au fost nominalizați de către staff-ul tehnic al echipei naționale pe lista lărgită trimisă către FIBA. 

Este vorba despre Giordan Watson, Radu Vîrnă, Rolland Torok și Laci Lazar.

Sportivii menționați mai sus pot să fie convocați în orice moment pentru partidele găzduite la Gliwice. Ei vor face cele două testări RT-PCR impuse de FIBA, în 8 și 13 februarie, la fel ca și colegii lor nominalizați pe lista inițială.

*foto: fiba.basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    mda
    o noua mostra a caracterului antrenorului costescu.

    cu 3 ani în urmă (13.01.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    de cand
    i s-a pus pata pe watsonescu? am ratat eu momentul?

    cu 3 ani în urmă (17.01.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!