Stiri Vulturi

Lotul naţional U18 feminin a încheiat stagiu de pregătire de la Cluj-Napoca

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.07.2013

După aproape două săptămâni pline de antrenamente, lotul naţional U18 feminin a încheiat stagiul de la Cluj-Napoca. Fetele antrenate de către Florin Covaciu şi Adriana Pricop au primit câteva zile libere şi se vor reuni la Bucureşti, pe data de 15 iulie.

Dintre cele 21 de sportive ce au fost prezente la reunire au mai rămas doar 10. Pe lângă cele patru spotrive la care s-a renunţat după primele zile, staff-ul tehnic a decis să trimită acasă alte cinci jucătoare, fiind vorba de Geleriu Mădălina, Paula Cenean, Maxim Mihaela, Gabriela Măguran şi Debreczi Iringo. Sportivelor rămase li se vor alătura alte patru componente ale actualului lot naţional U20, Blanaru Bianca, Răileanu Iulia, Kirberg Selena şi Avram Simina. Acestea vor face joncţiunea cu lotul U18 în primele zile ale săptămânii viitoare.

Într-o scurtă declaraţie acordată site-ului nostru, Florin Covaciu a vorbit despre activitatea lotului pe care îl coordonează.

Fetele s-au pregătit bine în stagiu de la Cluj-Napoca. Nu le-a fost uşor, însă a trebuit să trecem şi prin pregătirea fizică. În următorul stagiu, de la Bucureşti, ne vom axa mai mult la tehnica individuală şi colectivă, urmând să disputăm şi câteva meciuri amicale în compania Bosniei.

1 comentariu la aceasta stire:
  • carmen :

    Bafta!!!
    Dupa parerea mea este o selectie foarte buna!Bafta fetelor si antrenorilor!!!

    cu 10 ani în urmă (15.07.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!