Stiri Vulturi

Luca Vasile a debutat în reprezentativa de seniori a României

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
30.06.2022

Luca Vasile a debutat în reprezentativa de seniori a României

România a câștigat și al treilea meci din grupa B de pre-calificare pentru ediția din 2025 a FIBA EuroBasket. Vulturii au trecut cu scorul de 78-67 de reprezentativa de seniori a Luxemburgului.

Meciul disputat în Sala Sporturilor „Constantin Jude” a reprezentat o premieră pentru unul dintre jucătorii din lotul lui Dragan Petricevic. Luca Vasile a bifat primele minute în tricoul naționalei de seniori.

Vasile a fost introdus pe teren cu fix un minut înainte de final, când România avea un avantaj confortabil, de 13 puncte. El a reușit să o obțină o recuperare în minutul petrecut pe parchet.

Din sezonul viitor, jucătorul în vârstă de 21 de ani va evolua pentru CSA Steaua București, după ce în sezonul de debut în Liga Națională a evoluat la Rapid București.

În primul său sezon în LNBM, Vasile a avut medii de 5.6 puncte, 2.2 recuperări și o pasă decisivă. El a fost prezent pe parchet în 28 de meciuri ale giuleștenilor și a jucat aproximativ 24 de minute per confruntare.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!