Stiri Vulturi

Lucas Tohătan: „Ambele meciuri trebuie tratate cu multă seriozitate”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
29.06.2022

Lucas Tohătan: „Ambele meciuri trebuie tratate cu multă seriozitate”

Reprezentativa masculină de seniori a României se pregătește în aceste zile pentru ultimele două meciuri din grupa B a pre-calificărilor pentru FIBA EuroBasket 2025. Primul meci este cel de joi, 30 iunie, împotriva naționalei Luxemburgului.

Înaintea jocului de pe teren propriu, prin care România își poate asigura primul loc în grupa din care mai face parte și Albania, Lucas Tohătan a oferit un interviu exclusiv pentru site-ul nostru.

„Orice meci cu naționala este unul intens și dificil. Până la urmă, jucăm contra celor mai buni jucători din țara respectiva. Este foarte important să ne concentrăm pe jocul nostru, să avem un ritm bun, atât în apărare, cât și în atac. Ambele meciuri trebuie tratate cu multă seriozitate. indiferent de rezultat. Doar așa putem evolua la următorul nivel din carierele noastre.

Într-adevăr, meciul cu Albania a fost unul foarte reușit pentru noi. Fiecare jucător a dat totul pe teren și mă aștept ca același lucru să se întample și în meciurile din fereastra asta. Cât timp vom juca agresiv și vom pune presiune din primul până în ultimul minut, tind să cred că vom reuși un rezultat favorabil.”

Jucătorul recent transferat la CSO Voluntari a vorbit și despre fan meeting-ul din centrul Timișoarei, ce a avut loc cu ocazia Zilei Drapelului.

„Au fost multe familii și mulți copii care au fost încântați să ne vadă. Totodată, am fost la rândul nostru fericiți să vedem că fanii din Timișoara sunt doritori de baschet și așteaptă cu nerăbdare să vină la meciul naționalei.”

Meciul dintre România și Luxemburg se va disputa în Sala Sporturilor „Constantin Jude” joi, de la ora 19:00 și va fi transmis de Digi Sport și Prima Sport.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • Pop Dorel :

    Hai România!!!
    Succes și multă baftă!!!⛹

    cu 1 an în urmă (30.06.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!