Stiri Vulturi

Mehmet Hortoglu: "Vrem să ne facem jocul pentru a lua un loc cât mai bun la sfârșit"

Paul Olar

Paul Olar
11.07.2013

"Tricolorii" vor fi prezenți săptămâna viitoare în Macedonia, la Campionatul European, rezervat Diviziei B.

Mehmet Hortoglu, baschetbalistul României, a vorbit despre întrecerea de la Strumica într-un interviu acordat site-ului Total Baschet. Sportivul de origine turcă are încredere în forțele colegilor săi, sperând la evoluții strălucite împotriva celorlalte reprezentative din grupa a doua valorică.

Cum a fost sezonul trecut pentru tine, am înțeles că ai jucat în Spania ?

A fost ok, ca să zic așa. Mi s-a părut mai greu la început, aveam trei antrenamente pe zi și foarte multe meciuri amicale. De asemenea, am jucat în liga a treia din Spania, o competiție extrem de puternică. Totuși, această experiență m-a ajutat să progresez.

Cum merge pregătirea ?

Primul stagiu de pregătire s-a axat mai mult pe partea fizică și pot să spun că ne-am pregătit foarte bine. Toți am tras de noi la maxim și cred că antrenamentele ne vor ajuta la Europene.

Ești un om de bază al echipei naționale de juniori. Ce înseamnă acest lucru pentru tine ?

Este o onoare, sincer, să fiu la echipa națională a României. O să fac tot ce îmi stă în putere să ajungem cât mai departe la Europene.

Ce obiectiv aveți în Macedonia ?

Nu pot să spun un obiectiv foarte clar. Țelul nostru este să creștem de la meci la meci și să ne facem jocul pentru a lua un loc cât mai bun la sfârșit.

*Foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!