Stiri Vulturi

Mesajul „Vulturilor” din Spania

Mesajul „Vulturilor” din Spania

Emanuel Cățe și Alexandru Olah au transmis un mesaj românilor prin intermediul site-ului adevărul.ro. 

Cei doi internaționali români care evoluează în Spania, erau în programul echipelor de club la care evoluează, UCAM Murcia, respectiv Leche Rio Breogan, când Guvernul spaniol a instaurat starea de urgență. 

Cățe îndeamnă români să stea în casă, ceea ce face și el de 11 zile, în ciuda faptului că îi este dor de baschet. De asemenea această subliniază gravitatea situației: 

Stau de 11 zile în casă, ca toată lumea din Murcia. Astăzi, sunt 40.000 de cazuri şi specialiştii anunţă o creştere mult mai rapida ca cea din Italia. Vă rog, staţi în casă pentru a opri această pandemie cât mai repede. Probabil, în România nu vă daţi seama cât de gravă e situaţia şi sper din suflet să nu se ajungă la acelaşi nivel ca în Spania. Mi-e dor de baschet şi îmi doresc să revin la antrenamente şi la meciuri.

Același mesaj îl are și colegul său de sub panou, Alexandru Olah, care pentru a-și proteja familia a ales să nu se întoarcă în țară și își petrece perioada de autoizolare în Peninsula Iberică:

De 12 zile s-a oprit activitatea la club, iar eu stau în casă. Am ales să rămân în Spania, pentru a opri răspândirea virusului şi a-mi proteja familia. Îmi ocup timpul cum pot: fac antrenamente fizice, mă uit la seriale şi citesc cărţi de dezvoltare personală. Ştiu că e o perioadă grea, dar vă rog să facem un lucru simplu: să ne protejăm pe noi, pe familiile noastre si pe semenii noştri. Staţi în casă! Sănătatea e cea mai importantă.

*foto: facebook Echipa națională de baschet masculin a României

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!