Stiri Vulturi

Mihai Cârcoană o lasă pe U BT Cluj-Napoca pentru Statele Unite ale Americii

Mihai Cârcoană o lasă pe U BT Cluj-Napoca pentru Statele Unite ale Americii

Mihai Cârcoană, component la echipei naționale U18 în această vară, a ajuns în Statele Unite ale Americii la Clearwater Academy, acolo unde își va continua formare ca baschetbalist. El își va continua studiile pre-universitare peste ocean și va urma programul de baschet al instituției de învățământ pe care a ales să o urmeze.

Născut pe 7 octombrie 2002 la Luduș, județul Mureș, Mihai Cârcoană măsoară deja 2.10 metri. El a evoluat la echipele de juniori ale lui U BT Cluj-Napoca și în mai 2019 a devenit campion național la categoria U18, când a fost desemnat și MVP al turneului final desfășurat la Oradea.

În această vară, Mihai Cârcoană a reprezentat România la Campionatul European U18 Divizia B și a încheiat turneul cu medii statistice de 10.9 puncte, 5.6 recuperări și 1.1 capace.

Mihai Cârcoană a ajuns deja în Statele Unite ale Americii și a efectuat deja primele antrenamente la Clearwater Academy alături de antrenorul David Thorpe. În galeria foto puteți vedea mai multe poze cu sportivul român la primele antrenament din SUA.

Clearwater Academy este o instituție de învățământ din Florida, care a luat ființă în 1997 după asocierea dintre Jefferson Academy, A To Be School și Renaissance Academy. Această școală este recunoscută pentru programele sale de fotbal american, baschet și volei.

Pasul făcut de Mihai Cârcoană la Clearwater Academy poate fi unul pregătitor spre o universitate cu program și echipă solide în NCAA.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!