Stiri Vulturi

Mihai Popa rămâne antrenorul principal la CSM Petrolul Ploiești și în stagiunea următoare

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
21.06.2023

Mihai Popa rămâne antrenorul principal la CSM Petrolul Ploiești și în stagiunea următoare

CSM Petrolul Ploiești a anunțat oficial primele mutări pentru stagiunea următoare. Gruparea prahoveană nu va efectua schimbări la nivelul băncii tehnice, Mihai Popa urmând să rămână antrenorul principal al echipei clasate pe locul al 14-lea la finalul stagiunii precedente.

Popa va bifa astfel al treilea sezon consecutiv pe banca formației galben-albastre, el antrenând-o pe Petrolul de la promovarea echipei în primul eșalon. De-a lungul carierei sale, el a mai fost principal doar la Gaz Metan Mediaș și CSM Mediaș, iar ca jucător a evoluat la Universitatea Cluj, ELBA Timișoara și Gaz Metan Mediaș.

De asemenea, ploieștenii au anunțat și primul jucător semnat oficial pentru stagiunea viitoare. Este vorba despre Bogdan Popa, unul dintre jucătorii ce a cochetat în ultimele ferestre cu lotul naționalei de seniori a României.

În vârstă de 26 de ani, Bogdan va bifa cel de-al treilea sezon consecutiv în lotul lui Petrolul. El a sosit în 2021/22 la echipă, după ce evoluase anterior la Steaua București, SCM U Craiova, SCM Timișoara și BCM U Pitești.

În stagiunea recent încheiată, Popa a jucat în 30 de meciuri în care a înregistrat medii de 10 puncte, 5.5 recuperări și 1.1 pase decisive, cu un impresionant procentaj de 44% al aruncărilor din spatele arcului de cerc.

De asemenea, Petrolul a reușit să își păstreze și nucleul de jucători tineri, Codruţ Dinu, George Angelian, Robert Pătraru, Mihai Comănescu urmând să continue alături de echipe, iar celor trei li se alătură și David Rașoga.

*foto: csmploiesti.ro

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Ploiești
    De așteptat pe undeva această continuitate, deși sezonul trecut poate fi trecut la rubrica eșecuri. De văzut dacă organizația și antrenorul Mihai Popa au învățat din experiența asta.
    Interesantă și abordarea asta cu promovarea juniorilor la echipa mare, Codruț Dinu a fost un pariu câștigat sezonul tocmai încheiat. În schimb promovarea lui Rașoga îmi pare mult mai riscantă, băiatul deși foarte talentat, nu are corpul pregătit pentru seniori. Timpul va spune cât de tare mă înșel... 😅

    cu 10 luni în urmă (22.06.2023)
    • Suporterrrr:

      Gyke
      A trecut cred ca o saptamana de la ultimul zvon, ultima bomba.. mai arunca ne ceva🤣

      cu 10 luni în urmă (22.06.2023)
    • Ricardo:

      Suporterrrr
      Membrii grupului de whats app sunt plecati în vacanta ! Din Turcia , Grecia și pe unde or mai fii se pierde semnalul. Lăsând gluma la o parte este foarte ciudata tăcerea mormântul de la Rapid și Constanța echipe de la care te aștepți sa fie active pe piața! Oradea Cluj, Sibiu Craiova s-au indestulat la capitolul autohtoni, Târgu Jiu aproape ca încheie campania de achiziții deci lucrurile se mișcă!

      cu 10 luni în urmă (22.06.2023)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      La Constanța principala necunoscută e noul antrenor. Până nu vor decide cine va fi, mutările importante se vor lăsa așteptate. Iar la Rapid, principala discuție se poartă în jurul naturalizării lui Jeremic... Vara e lungă, aveți răbdare...

      cu 10 luni în urmă (22.06.2023)
    Raspunde
  • Suporterrrr :

    Gyke
    Deci sa inteleg ca s a confirmat plecarea lui Olteanu de la echipa masculina? Sau daca nu gasesc alt antrenor vor continua alaturi de el?

    cu 10 luni în urmă (22.06.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!