Stiri Vulturi

Mihai Silvășan: „Am avut de la început o atitudine corectă”

Mihai Silvășan: „Am avut de la început o atitudine corectă”

U-BT Cluj-Napoca a controlat duelul din Sala Transilvania și s-a impus într-o manieră categorică împotriva lui BC CSU Sibiu. Meciul de duminică, 24 martie, din a opta rundă a Top 10 s-a încheiat cu 99-65 în favoarea clujenilor.

Campioana României a avut un avantaj maxim de 36 de puncte la Sibiu, într-o confruntare în care toți jucătorii pe care i-a folosit Mihai Silvășan au putut să marcheze. Antrenorul a declarat următoarele pentru u-bt.basketball la finalul întâlnirii:

„A fost un meci în care am rămas cu un gust foarte plăcut. Am avut de la început o atitudine corectă, am jucat un baschet de calitate și am reușit să ne impunem fără probleme într-o sală în care nu se câștigă deloc ușor. Atmosfera a fost foarte frumoasă, însă cred că am meritat pe deplin victoria. Mâine va fi o zi de pauză și după aceea vom reveni la treabă!”

Clujul a ajuns la 16-0 în Top 10 și prin rezultatul de la Sibiu și-a asigurat avantajul terenului propriu pe tot parcursul playoff-ului.

Alb-negrii vor juca ultimele două partide din sezonul regulat acasă, mai întâi cu CSM Constanța (29.03), iar apoi cu CSM Oradea (04.04).

*foto: Manases Sándor / u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!