Stiri Vulturi

Mihai Silvăşan: „Cred că cine va rezista mai bine la presiune va câștiga”

Dan Oancia

Dan Oancia
13.08.2014

 

România a început cu dreptul campania de calificare pentru Eurobasket 2015 cu o victorie împotriva Slovaciei, partidă din cadrul grupei F. Cel de-al doilea joc, în care victoria va fi esențială în viziunea unei calificări după 27 de ani la un turneu final, va avea loc în compania Suediei, astăzi, cu începere de la ora 19, în Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu. Ținând cont și de faptul că intrarea va fi liberă, se așteaptă ca sala în care se va desfășura întâlnirea să fie umplută până la refuz și ca susținătorii României să  poarte echipa spre o nouă victorie.

Înaintea unei dispute atât de importante pentru baschetul autohton, capitanul României, Mihai Silvășan, s-a arătat optimist în șansele tricolorilor. Într-o declarație pentru site-ul frbaschet.ro, Silvășan a cerut aportul spectatorilor, spunând că aceștia vor juca un rol important: Suedia este o echipă puternică, cu mulți jucători talentați și cu un potențial net superior Slovaciei. Miercuri seară presiunea este pe ambele echipe, și pe noi, și pe suedezi. Ca să ramână în cursa de calificare ei trebuie să câștige la Sibiu.  Și noi avem nevoie de victorie și avem avantajul de a juca in fața propriilor suporteri. Cred că cine va rezista mai bine la presiune va câștiga! Știu bine ce înseamnă un public turat la maximum, mai ales la Sibiu! Sper ca maine seară publicul să vină în număr cât mai mare la meci. Avem nevoie de sprijinul suporterilor”.

 

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!