Stiri Vulturi

Mihai Silvășan: “Cred cu tărie că anul acesta avem o șansă foarte mare”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.08.2014

Mihai Silvășan, component al echipei naționale a României a oferit o declarație pentru frbaschet.ro în care vorbește despre șansele de calificare la EuroBasket 2015. România va debuta duminică, 10 august, în calificările pentru competiția europeană când va juca în deplasare împotriva Slovaciei. Căpitanul lui U BT Cluj-Napoca consideră că echipa noastră are o șansă bună de calificare și speră la un start bun:

„Pornim cu şansa noastră în această campanie de accedere la Eurobasket 2015. De aceea ne-am şi pregătit intens în ultima perioadă pentru a obţine calificarea la turneul final de anul viitor. Nu trebuie, însă, să ne considerăm nici favoriţii grupei, deoarece vom întâlni adversare foarte puternice. Ne bazăm în primul rând pe unitatea grupului şi, dacă ne vom lupta pentru fiecare minge, putem spera la calificare. Cred cu tărie, însă, că anul acesta avem o şansă foarte mare, pe care nu trebuie să o irosim. Mai sunt Suedia şi Slovacia, echipe care nu sunt de nebătut. Suedia este mai puternică, chiar dacă va fi fără jucătorii din NBA, iar la Slovacia important este dacă joacă sau nu Anton Gavel. Oricum, noi ne concentrăm pe jocul nostru, deoarece avem mare nevoie de o victorie în primul meci, atât pentru moralul şi încrederea echipei, cât mai ales pentru economia calificării. Contează fiecare joc şi fiecare pas pe care-l facem în această grupă.” a declarat Mihai Silvășan.

Echipa României va juca împotriva Slovaciei la Pezinok, duminică cu începere de la ora 19:00 iar partida va putea fi urmărită pe unul din canalele DigiSport. Echipa condusă de Marcel Țenter a jucat 10 meciuri de pregătire în această vară și a avut un record de 6 victorii și 4 înfrângeri.

foto: Denisa Popșor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!