Stiri Vulturi

Mike Taylor, cuvinte de laudă despre naționala României

Mike Taylor, cuvinte de laudă despre naționala României

După meciul din calificările EuroBasket 2022 câștigat de Polonia în fața României (91-61), antrenorul principal al naționalei poloneze, Mike Taylor, a remarcat câteva aspecte legate de selecționata tricoloră.

„Vrem să arătăm respect României. S-au aflat în circumstanțe dificile aici, fiind carantinați din cauza problemelor legate de COVID-19, a fost o fereastră care le-a perturbat pregătirea. Au venit și au jucat la o intensitate ridicată, așa că avem respect pentru ei. Cred că cel mai bun lucru pe care l-au făcut jucătorii noștri a fost că au arătat respect jucând la rândul lor intens și concentrați pe toată durata partidei”, a declarat tehnicianul american la conferința de presă ce a urmat partidei.

Întrebat despre potențialul naționalei României, Taylor a răspuns:

„Avem respect pentru baschetul românesc. Din punct de vedere fizic, ce m-a impresionat a fost talia lor. Cred că au foarte multă calitate în căciulă.

Cu cât mai mulți români vor juca în ligile internaționale și echipele joacă în competițiile internaționale, jocul lor va crește și se va dezvolta, așa cum e natural.

Vreau să încurajez Federația Română și echipa națională a României să continue să muncească, să crească și să dezvolte, pentru că ce am văzut la Cupa Mondială este faptul că în Europa este cea mai bună competiție și e dificil să câștigi la EuroBasket. Echipele trec prin generații diferite și sper ca în viitor să fie fundași foarte buni, extreme foarte bune care să completeze talia extraordinară a oamenilor mari pe care îi are România.”

*Foto: FIBA

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!