Stiri Vulturi

Mirel Dragoste: „Din păcate nu am jucat cel mai bun baschet, ultimele 15 minute nu am jucat nimic”

Mirel Dragoste: „Din păcate nu am jucat cel mai bun baschet, ultimele 15 minute nu am jucat nimic”

Naționala României a pierdut în Israel cu scorul de 87 la 63.

Mirel Dragoste a tras concluziile după înfrângerea în compania noului lider al Grupei A din Fiba Qualifiers Europe 2021. Jucătorul lui SCM Timișoara a fost de acord cu antrenorul său și a recunoscut că Vulturii nu au jucat cel mai bun baschet în ultimele 15 minute ale partidei. 

 În primul rând vreau să felicit echipa din Israel. Din păcate nu am jucat cel mai bun baschet, ultimele 15 minute nu am jucat nimic, mai ales pe partea defensivă pentru că de acolo pleacă totul. Am vrut să îi surprindem pe contraatac, dar nu am avut nicio șansă pentru că ne-am apărat slab. Au reușit câteva aruncări de la distanță și niște coșuri ușoare și de acolo totul a devenit simplu pentru ei. 

În ciuda înfrângerii, Dragoste a fost cel mai bun marcator al echipei, acesta a totalizat 11 puncte, cu procentaje de 50% (3/6) la aruncările de două puncte, 33% (1/3) la trei puncte și 100% (2/2) la libere pentru un indice de 6 unități la eficiență. 

*foto: fiba.basketball

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!