Stiri Vulturi

Mirel Dragoste: „Nu vom intra cu frică, pentru că nu avem nimic de pierdut”

Mirel Dragoste: „Nu vom intra cu frică, pentru că nu avem nimic de pierdut”

Astăzi, 20 februarie, ora 18:00 naționala României va începe partidele de calificare pentru EuroBasket 2021, chiar împotriva campioanei mondiale, Spania. 

Mirel Dragoste, jucătorul lui SCM Timișoara, a spus câteva cuvintele despre modul în care naționala României trebuie să trateze meciul pentru a avea un rezultat pozitiv, de asemenea acesta a vorbit despre cât de importantă ar fi o calificare la un Campionat European. 

Suntem nerăbdători să jucăm contra campioanei mondiale, suntem foarte motivați și vrem să dăm totul pe teren. Nu vom intra cu frică, pentru că nu avem nimic de pierdut. Trebuie să abordăm meciul cu maximă seriozitate și fără frică, asta este cel mai important. Mă aștept să fie sala plină, să ne împingă publicul de la spate. Vrem să ne calificăm cu orice preț la EuroBasket, pentru că suntem un grup foarte tânăr și vrem să demonstrăm că putem face performanță. Orice jucător își dorește să ajungă la un campionat european sau mondial, mai ales dacă ajungem acolo pe barba noastră.

Reamintim că cele mai bine clasate trei echipe din fiecare grupă vor face pasul spre turneul final, cu mențiunea că în grupele din care fac parte țări organizatoare se vor califica gazdele și cele mai bine clasate două formații. Țările care vor organiza EuroBasket 2021 sunt: Cehia, Georgia, Italia și Germania. 

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    baietilor astora
    le spune costescu si ce sa zica pe interviuri?

    Costescu: Suntem plini de ambiție și sper să le facem față. Plin de ego nu sunteti, domnule antrenor? Raspuns: ba da.
    Cate: Singurul adversar al nostru suntem noi Raspuns: Adversarul e Spania, campioana mondiala. Chiar venita cu echipa a 3 a.
    Dragoste: Nu vom intra cu frică, pentru că nu avem nimic de pierdut Raspuns: Aveti de pierdut meciul, la 5-10-15 sau 25-30-40 puncte. Un pic de precautie ar trebui sa fie zic eu daca nu frica sau respect pt un adversar su 10 clase peste ca scoala de baschet, conditii de pregatire, baza de selectie, etc.

    Ma intreb ce rost au declaratiile astea. Daca ne auto-imbarbatam (a se citi se auto-imbarbateaza, jucatorii), ne (le) creste valoarea?

    Abia astept sa vad jocul, sa se vada atitudinea asta ultra-pozitiva si pe teren ;)

    cu 4 ani în urmă (20.02.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!