Stiri Vulturi

Naționala masculină a României se poate califica la Jocurile Olimpice în competiția de 3x3

Naționala masculină a României se poate califica la Jocurile Olimpice în competiția de 3x3

România va evolua la FIBA Universality Olympic Qualifying Tournament la Debrecen, Ungaria, în competiția de 3x3. Tricolorii vor beneficia de șansa calificării la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Turneul de la Debrecen se va desășura în perioada 4-6 iunie și la finalul acestuia se va stabili ultima echipă calificată Jocurile Olimpice, atât la masculin, cât și la feminin.

România beneficează de aceastășansă, după ce Letonia a obținut calificarea în cadrul unui turneu la Graz, Austria.

Pe lângă țara noastră, Ungaria, Slovenia, Ucraina, Belgia și Mongolia speră să-și adjudece pe ultima sută de metri biletele pentru Tokyo.

Vă reamintim că naționala feminină de 3x3 este deja calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

foto: 3x3 România

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!