Stiri Vulturi

Naționala României de baschet feminin a trecut într-un amical de reprezentativa similară a Ungariei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.06.2014

Echipa națională de baschet a României feminin a câștigat primul amical jucat în această vară. Fetele conduse de Florin Nini au învins Ungaria într-un joc test jucat chiar în țara vecină, la Debrecen. Echipa națională a României de baschet feminin a început astfel pregătirea pentru EuroBasket 2015, turneu ce va fi organizat în vara anului viitor de România și Ungaria.

Partida de vineri(13 iunie) seara dintre cele două selecționate a fost una echilibrată în special în prima parte a sa. La jumătatea partidei, echipa Ungariei avea avantaj minim, scor 43-42. După pauză elevele lui Florin au intrat mai bine pe parchet iar în sfertul trei au creat avantajul care în final le-a adus victoria. Cu un sfert trei în care s-au impus la 8 puncte, România și-a păstrat avansul pentru a se impune la final cu scorul 79-87.

Elisabeth Pavel a fost cea mai bună jucătoare a partidei. Pivotul României a încheiat partida cu 27 de puncte și 9 recuperări. Gabriela Mărginean a avut și ea o prestație solidă, încheind partida cu 16 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă.

Statistica completă a partidei:

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!