Stiri Vulturi

Naționalele se vor reuni direct în orașele care găzduiesc „bulele” din preliminariile pentru EuroBasket

Naționalele se vor reuni direct în orașele care găzduiesc „bulele” din preliminariile pentru EuroBasket

FIBA a decis ca FIBA Eurobasket Qualifiers să se desfășoare sub forma unor turnee și nu sub forma meciurilor tur-retur, cum era programat inițial. 

Mai mult decât atât, conform Mozzartsport, naționalele se vor reuni direct în orașele care găzduiesc „bulele” din preliminariile pentru EuroBasket pentru a micșora riscul de infectare pe care îl implică călătoriile. 

Mai exact, restricția este valabilă pentru jucătorii care își desfășoara activitatea în afara teritoriului țării. 

Pe lista jucătorilor convocați de selecționerul Tudor Costescu și de asistentul său Nenad Markovic se află doi sportivi care evoluează în afara României. Este vorba despre naturalizatul Kris Richard care evoluează în Polonia pentru Zastal Enea Zielona Gora și de Emanuel Cățe, jucătorul spaniolilor de la UCAM Murcia. 

Conform programului publicat de FRB, "Vulturii" urmează să efectueze un stagiu de pregătire la București în perioada 13-22 noiembrie, ca apoi să se deplaseze spre Valencia pentru alte cinci zile de pregătire înaintea partidelor cu Polonia și Spania.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!