Stiri Vulturi

O nouă prestație solidă în amicale pentru Dragoș Diculescu

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
04.09.2022

O nouă prestație solidă în amicale pentru Dragoș Diculescu

Cu Dragoș Diculescu în postura de căpitan, Landstede Hammers Zwolle a pierdut și al doilea meci amical împotriva celor de la Belfius Mont Hainaut, scor 72-80. Primul meci dintre cele două s-a încheiat cu același deznodământ, dar tabela indica 75-81.

Internaționalul român de la Zwolle a avut o nouă prestație reușită, terminând cu 17 puncte (3/6 de la distanță, 3/5 la aruncările de două puncte și 2/3 de la linia de libere), 4 recuperări și 2 pase decisive.

În primul meci, Dragoș Diculescu a jucat aproape 28 de minute și a reușit 18 puncte, două recuperări, două pase decisive și o intercepție. El a avut 100% la aruncările de două puncte (2/2) și la linia de libere (2/2) și 66% la aruncările de trei puncte (4/6).

Următorul amical pentru Landstede Hammerz Zwolle va fi primul disputat pe teren propriu. Adversari vor fi cei de la Basketball Academie Limburg, pe 8 septembrie. Acesta este primul dintre cele cinci amicale rămase de jucat.

*foto: Instagram @dragosdiculescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!