Stiri Vulturi

Octavian Popa Calotă: „Pentru a spera la o calificare este obligatoriu să câștigăm în primul meci din campanie”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
09.08.2014

Reprezentativele României și Slovaciei se vor întâlni duminică, 10 august, la Pezinok, cu ocazia primului meci din campania de calificare la Campionatul European din 2015. Octavian Popa Calotă, unul dintre fundașii tricolorilor, a prefațat în exclusivitate pentru TotalBaschet duelul cu slovacii, spunând printre altele că, România are o șansă mare de a se califica la europeanul de anul viitor. 

„Moralul echipei este bun. Băieții sunt motivați și gata de treabă. Pentru a spera la o calificare este obligatoriu să câștigăm în primul meci din campanie. Cred cu tărie că avem o șansă mare și ar fi păcat sa o lăsăm să ne scape printre degete. Naționala Slovaciei mi se pare o echipă solidă, foarte incomodă. Individual luați nu sunt de speriat. În afară de Gavel nu au individualități de renume, dar cred că au un joc bun de echipă, care le compensează lipsurile. Cred că avem șansa noastră la calificare și trebuie să credem în ea până la final”, a subliniat sportivul naționalei și al clubului CSU Atlassib Sibiu. 

Duelul dintre România și Slovacia va debuta la ora 19:00 și va putea fi urmărit în direct pe DigiSport 3. 

Citiți și

România debutează în preliminariile Eurobasket 2015 în compania Slovaciei

*Foto: Denisa Popșor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!