Stiri Vulturi

Oficial. CSO Voluntari a anunțat continuarea colaborării cu David Vida

Oficial. CSO Voluntari a anunțat continuarea colaborării cu David Vida

În cursul acestei după-amieze, CSO Voluntari a confirmat rămânerea lui David Vida în alb-albastru și în sezonul 2023-2024, cu specificarea că acesta se află în recuperare după o operație la umărul stâng.

Baschetbalistul în vârstă de 24 de ani a sosit la Voluntari în 2021 și, în prima stagiune, a câștigat Cupa României și a luat medalia de argint în Liga Națională de Baschet Masculin. În ediția următoare, Vida a avut medii de 4.4 puncte și 2.2 recuperări.

Înainte de a juca pentru ilfoveni, jucătorul de doi metri a evoluat timp de patru sezoane pentru U-BT Cluj-Napoca, reușind să devină campion al României în 2021. În acea stagiune, Vida a contabilizat 5.1 puncte, 2.8 recuperări și 1.1 pase decisive.

Conform comunicatului publicat de CSO Voluntari, Vida s-a confruntat cu o recidivă la nivelul umărului stâng și, în această vară, a suferit o intervenție chirurgicală. În prezent, baschetbalistul autohton se află în recuperare și, cel mai probabil, va rata începutul sezonului.

Iată cum arată lotul lui Ainars Bagatskis: Lucas Tohătan, David Vida, Titus Nicoară, Laszlo Polyak, Alexandru Olah, Mihail Miseailo, Cristian Cotoară, Robert Dan, Ionuț Voicu, Trevon Allen, Marreon Jackson, JT Shumate, Rashard Odomes și Keyshawn Feazell.

*foto: Facebook – CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!