Stiri Vulturi

Partida dintre San Pablo Burgos și UCAM Murcia a fost amânată

Partida dintre San Pablo Burgos și UCAM Murcia a fost amânată

Partida dintre San Pablo Burgos și UCAM Murcia din etapa a 7-a a ligii ACB, programată inițial duminică, 25 octombrie, a fost amânată. 

Motivul este acelă că patru componenți ai echipei din Burgos au contactat COVID-19. 

Astfel, echipa internaționalului român nu va disputa nicio partidă în acest weekend. Pauză ar putea fi una de bun augur pentru echipa antrenată de Sito Alonso, care vine după o înfrângere pe terenul lui Casademont Zaragoza.

Cățe a fost folosit în toate cele 6 partide jucate de echipa sa în Liga ACB și a contribuit cu medii statistice de  6.8 puncte, 4.0 recuperări și 1.0 pase decisive pentru un indice de 8.5 la eficiență. Cea mai bună prestație a sportivul în vârstă de 23 ani s-a concretizat în victoria echipei sale în compania celor de la  Estudiantes Madrid, când și-a trecut in cont  18 puncte, 8 recuperări, 2 pase decisive, 2 capace, 2 intercepții pentru un indice la eficientă de 21 de unități. 

Ucam Murcia se situează pe locul 11 în puternica ligă ACB, cu un record de 3 victorii și 3 înfrângeri. 

*foto: UCAM Murcia – Twitter

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!